Voorzitter de heer ing. Harm Post

Harm D. Post

Na een carrière van 20 jaar in het personenvervoer (directiefuncties in taxi- & touringcarbranche, streekvervoer bus & trein en internationale projecten in Oekraïne), heb ik in 2001 de overstap gemaakt naar Groningen Seaports, de haven van Delfzijl en de Eemshaven. In 17 jaar is ‘Rotterdam Noord’ uitgegroeid tot een havencomplex van nationaal belang op het gebied van energie & data, chemie en de recycling business.

Sinds oktober 2017 ben ik via mijn eigen bedrijf Post Advies BV professioneel toezichthouder/commissaris bij bedrijven, strategisch adviseur voor bedrijfsdirecties en dagvoorzitter. Ook begeleid ik jonge ondernemers, ben ik directeur van Haven Lauwersoog en Projectontwikkelaar van het GRQ Businesspark rond de luchthaven Groningen Airport Eelde.

Voor mijn ‘levensevenwicht’ doe ik pro deo bestuurslidmaatschappen bij Noord Nederland Toneel, Vrienden Beatrix KinderZiekenhuis, Vrienden Opmaat (gehandicaptenzorg), KinderBoekenHuis Winsum en Maggie Centre Groningen (nazorg kankerpatiënten).

Contactgegevens:
06 – 513 672 34 of  harm@de4posten.eu