Wisseling van de wacht en nieuwe energie houden Commercieele Club Groningen op volle sterkte

23 april, 2019

Het bestuur van de Commercieele Club Groningen is weer op volle sterkte. Tijdens een goed bezochte algemene ledenvergadering op maandag 1 april in De Coendersborg namen drie bestuursleden afscheid en konden hun opvolgers worden geïnstalleerd. Heleen van Balen, Gerard Schijf en Xandra Groenewold namen, onder dankzegging voor hun grote verdiensten en enorme inzet van de afgelopen jaren, afscheid van hun diverse portefeuilles binnen het bestuur van de Commercieele Club.

Bíjna zou er ook nog een vierde bestuurslid zijn vertrokken en wel voorzitter Harm Post. Maar om de continuïteit van het bestuur niet in gevaar te brengen werd afgesproken dat Harm Post nog maximaal één jaar aanblijft als voorzitter.

Tijdens de vergadering konden meteen nieuwe bestuursleden worden geïnstalleerd. Zittend bestuurslid Ruth Pruim neemt de functie van plaatsvervangend voorzitter over van Heleen van Balen en Inèz Falkena is aangetreden als nieuwe secretaris.

De andere bestuursleden waren al eerder aangetreden. Penningmeester is Bart Giezen, terwijl Lars Evers en Paul de Haan algemeen bestuursleden zijn. Het secretariaat is nog steeds in de vertrouwde handen van Jacqueline van der Geer.