Februari in het teken van vitaliteit | Omgeving

2 februari, 2021

Zoals je wellicht in de nieuwsbrief hebt gelezen zetten we deze maand in het teken van vitaliteit. Een veelomvattend begrip waarover veel wordt gesproken. Het gaat bij vitaliteit om een gezonde manier van leven en werken, voor jezelf en voor collega’s. Wij lichten deze maand drie thema’s uit: beweging, omgeving en mind.


Omgeving | Webinar 10 februari (16.00-17.30)

Ben jij al Digitaal Fit?

Oud-Groninger Martijn Aslander had dankzij corona onverwacht een hoop extra tijd om over wat thema’s na te denken en kwam hij tot wat verfrissende inzichten. Voortbouwend op zijn research in de documentaire Kenniswerk kwam hij tot de conclusie dat we als het gaat om kenniswerk terug moeten naar de tekentafel. Onze manier van werken volstaat niet langer en kost ons onnodig stress, werkplezier en slagkracht. Dit verhaal geldt voor iedereen die zijn werk ook vanuit huis kan doen.

Met humor en vaart legt Martijn uit waarom we de computer als een typemachine gebruiken, waarom we af moeten van documenten, waarom de muis eigenlijk een rat is en waarom maar liefst 20% van de kenniswerkers ’s ochtend niks te zoeken heeft op zijn of haar werk. Tijdens het webinar Digitale Fitheid krijgt je de beste inzichten op dit gebied, maar je ontdekt ook hoe je dat snel in je eigen werk kunt toepassen.

Meld je nu aan!

 

Lees hier over het thema bewegen of mind