Verslag van de 1- aprilborrel bij Century Autogroep

24 april, 2018

Commerciële clubs vieren de lente met borrel bij Century Autogroep

Op een van de eerste mooie dagen van het nieuwe jaar hebben de leden van de Commercieele Club Groningen (CCG) en de Jongeren Commerciële Club (JCC) de lente gevierd tijdens de drukbezochte 1 April-borrel bij Century Autogroep. De gastheer ontving op donderdag 29 maart de leden van de commerciële clubs in de Audi-showroom aan de Bornholmstraat, die vanaf de zuidelijke ringweg nu extra goed te zien is.

           

Voordat de leden zich tegoed konden doen aan het buffet, gaf Erik Meems, directeur van Century Autogroep, uitleg over alle ontwikkelingen bij het groeiende autobedrijf. Hoewel ‘autobedrijf’ de lading bij Century niet helemaal dekt, want ze worden ook dealer van elektrische fietsen. “We zijn dan geen autodealer meer, maar een mobiliteitsgroep”, aldus Meems. “Voor ons liggen er in ieder geval enorme kansen.” Meems nodigde de leden van de CCG en de JCC uit om hen te laten zien waar ze mee bezig zijn. Die contacten zijn belangrijk. “We willen samen met de leden de toekomst van Groningen tegemoet”, aldus Meems.

“Van autogroep naar mobiliteitsgroep. Ze zijn hiermee echt voorloper”, zo stelt Harm Post, voorzitter van de CCG. “Het is mooi dat ze zich nu profileren als mobiliteitsgroep, zeker met de ombouw van de zuidelijke ringweg in het achterhoofd. Want iedereen moet dan nadenken over z’n mobiliteit. In hun sector zijn ze de eerste die ‘dit nieuwe denken’ adapteert. Dat geeft ze een voorsprong op de concurrentie”, aldus Post, die gastheer Erik Meems beloonde met de traditionele gigantische Knol’s Koek.

De borrel werd voorafgegaan door de algemene ledenvergadering van de CCG. “De vereniging staat er goed voor”, zegt Post. “En gelukkig ging de vergadering ook dit keer weer snel. Hoewel we uitgebreid afscheid hebben genomen van onze penningmeester Johan Lindemulder.”

De leden van de JCC schoven na de ledenvergadering aan. Er waren een buffet, cocktails, muziek en iedereen die nog niet aan de borrel was, kon een proefrit maken in de nieuwste Audi. En zo vormde de 1 April-borrel weer de perfecte mogelijkheid om de netwerken van beide clubs te combineren en vooruit te blikken op het naderende voorjaar.