Meld je nu aan: 16 november leidt Jort Kelder de discussie over digitalisering van de arbeidsmarkt!

8 september, 2020

Op maandag 16 november aanstaande zal het minicongres alsnog plaatsvinden. CCG voorzitter Joost van Keulen stelt: ’’Het thema digitalisering van de arbeidsmarkt is de afgelopen maanden nog urgenter geworden en we zijn dan ook erg nieuwsgierig naar de visie én concrete plannen van overheid, onderwijs en ondernemers als het gaat om de toekomst.’’

Op 16 november a.s. leidt dagvoorzitter Jort Kelder de discussie over digitalisering van de arbeidsmarkt. Voor deze avond is er een specifieke selectie gemaakt van vertegenwoordigers van de drie sectoren: ondernemers, onderwijs en overheid. ‘’We hopen dat deze avond zorgt voor verbinding tussen de drie sectoren, die direct uitmondt in daadkracht en concrete plannen.’’, aldus Joost van Keulen.

Tafelgasten vertegenwoordigen onderwijs, ondernemers en overheid
De genodigde tafelgasten die hun aanwezigheid in maart al bevestigden, zullen aanwezig zijn op 16 november: Cisca Wijmenga (Rector Magnificus, Rijksuniversiteit Groningen), Wim van de Pol (Raad van Bestuur, Noorderpoort), Agnes Themmen (programmadirecteur, HanzePro), Victorine de Graaf (directeur, Van Wijnen Noord), Mark Vletter (founder, Voys), Carine Bloemhoff (wethouder, Gemeente Groningen) en Anne Kuik (Tweede Kamerlid, CDA).

Live in Coendersborg + livestream
Het minicongres zal plaatsvinden in de Coendersborg waar, vanwege de corona maatregelen, 75 bezoekers aanwezig mogen zijn. Daarnaast kunnen bezoekers actief deelnemen via de livestream. Tijdens het aanmelden kun je aangeven of je voorkeur uitgaat naar live- of online deelname. De organisatie zal een selectie maken en kort voor het minicongres bevestigen of je live- of online kunt deelnemen.

Praktisch
Datum:      maandag 16 november 2020
Tijd:           19.30 – 22.00 uur
Locatie:     de Coendersborg + livestream, Coendershaag 1, 9722 LS  Groningen (Navigatie: Cort van der Lindenlaan 5) 

Aanmelden:      klik hier