Leden Commercieele Club ontdekken nieuwe Natuurplaats Noordsche Veld

28 januari, 2020

Het is inmiddels een traditie: leden van de Commercieele Club Groningen die samen met de leden van de JCC en CCGS het nieuwe jaar op een verfrissende, ontspannen én inspirerende wijze beginnen met een Nieuwjaarswandeling. Dat gebeurde zondag 5 januari, toen alle leden mee konden doen aan een wandeling door een nieuw natuurgebied in de omgeving van Norg.

Dat natuurgebied was Natuurplaats Noordsche Veld. Daar heeft Staatsbosbeheer sinds enkele maanden een nieuw onderkomen, maar er is ook een restaurant gevestigd. Vanuit dit restaurant is het heerlijk wandelen over de hei, met in de verte oeroude, prehistorische grafheuvels.

Een natuurwandeling op de eerste zondag in het nieuwe jaar is een traditie die enkele jaren geleden werd gestart door de Jongeren Commercieele Club (JCC), maar sinds enkele jaren zijn ook de ‘gewone’ Commercieele Club Groningen en leden van de Senioren welkom.

Daardoor waren er in totaal ruim dertig deelnemers, in alle leeftijden, waaronder ook een aantal nieuwe leden van de Commercieele Club Groningen. Tijdens het wandelen maak je makkelijk een praatje en leer je ontspannen interessante nieuwe mensen kennen.

Onze tip voor 2021 is dan ook: zorg dat u er bij bent! Want de Nieuwsjaarswandeling is een uniek evenement in het jaarprogramma van de CCG. Na twee weken onder de Kerstboom is het heerlijk om samen met andere leden een frisse neus te halen in de Noordelijke natuur.

Doen dus, volgend jaar!