Kerstgala lokt Luciano Pavarotti, Placido Domingo en José Carreras naar DOT in Groningen: bekijk de foto’s

23 januari, 2019

David Vroom

David Vroom

 

Het Kerstgala 2018 van de Commercieele Club Groningen – georganiseerd in samenwerking met de Commercieele Club Senioren en de Jongeren Commerciële Club Groningen – kan nu al historisch worden genoemd. Zoals via deze link in de fotoreportage is te zien, konden namelijk drie wereldberoemde zangers naar Groningen worden gehaald om het gala in het DOT in Groningen op te luisteren.

Het belcanto werd tijdens het gala op zaterdag 15 december op fantastische wijze ten gehore gebracht door Luciano Pavarotti, Placido Domingo en José Carreras. Maar niet heus.

Het bleek te gaan om de voorzitters van de drie organiserende verenigingen, in fraaie vermomming. Harm Post als voorzitter van de CCG, Wim Stroetinga als voorzitter van de senioren en Bart Joling, voorzitter van de JCC. Zij brachten de hele zaal in kerstsfeer.

Het gala maakte haar reputatie als een van de hoogtepunten in de verenigingsjaar van de Commercieele Club opnieuw waar. Want dankzij het gala komen de bezoekers meteen in kerstsfeer en kunnen ze een heel jaar van hard werken achter zich laten, met dagen of weken vakantie in het vooruitzicht. Ook een swingend gospelkoor droeg dit jaar bij aan de vrolijke kerstsfeer.

David Vroom

 

Tijdens deze avond werd ook een speciale Kersteditie van het verenigingsblad Consigne gepresenteerd. Nou: nog maar elf maandjes wachten. Dan is er weer een gala!