Hoe de Commercieele Club Groningen zorgde voor een optimale start van 2019

23 januari, 2019

Hoe kun je de maand januari zó beginnen dat je gezond en ontspannen een heel nieuw jaar tegemoet gaat en vol inspiratie en nieuwe energie alle uitdagingen in je professionele leven op wilt pakken? Leden van de Commercieele Club Groningen vonden het antwoord tijdens een bijzonder clubevenement op zondagmiddag 6 januari…

Het betrof die leden van de Commercieele Club Groningen die deelnamen aan een Nieuwjaarswandeling in Appèlbergen. Deze wandeling is al een jarenlange traditie bij de Jongeren Commerciële Club Groningen, die ook dit jaar weer de leden van de Commercieele Club Groningen had uitgenodigd.

Die leden van de CCG die de uitnodiging hadden aanvaard, bleken een juiste keuze te hebben gemaakt, want wat is er mooier dan een gezonde wandeling door de bossen en tegelijkertijd te netwerken en nieuwe mensen te leren kennen? Zij konden constateren dat er bij de JCC opnieuw veel talentvolle en gedreven jonge mensen zijn, die aan het begin van hun loopbaan staan en waarmee het prettig netwerken is.

         

De wandeling vond plaats vanuit Paviljoen Appèlbergen, een voor velen misschien bekende uitspanning, maar nog steeds een uitstekend begin- of eindpunt voor een mooie wandeling. Na afloop stonden er in het restaurant een heerlijke kop soep en broodjes klaar.

Namens de JCC werden de deelnemers welkom geheten door vice-voorzitter Chiel Caspers.

De Commercieele Club Groningen werd onder meer vertegenwoordigd door voorzitter Harm Post. Ook Harm Post had duidelijk inspiratie opgedaan deze middag en liet weten zich te verheugen op een nieuw seizoen vol verenigingsactiviteiten, waarin hij bekende Nederlanders naar Groningen hoopt te kunnen halen voor het houden van lezingen.