Genieten van paling, zon, sfeer en Paterswoldsemeer

8 juli, 2021

Leden van de Commercieele Club Groningen genoten woensdagmiddag héel voorzichtig maar met volle teugen van de zon, het Paterswoldsemeer, van elkaars gezelschap én van verse paling. Dat gebeurde tijdens de traditionele Palingparty, op het bordes van de Vereniging Watersport de Twee Provinciën (VWDTP). Het was, na de ledenvergadering vorige maand in De Coendersborg, de tweede keer dat de leden van de CCG elkaar konden ontmoeten in de open lucht.

Tientallen leden waren naar de Palingparty gekomen. Aangezien er deze keer nog geen partners waren bleef de opkomst beperkt, en daardoor konden de bezoekers voldoende onderlinge afstand houden. De sfeer was zeer gemoedelijk, maar tegelijkertijd nog niet helemaal zoals vroeger: corona is nog lang niet voorbij, dus iedereen hield respectvol afstand. Maar er was al met al genoeg ruimte om weer goed bij te praten, te netwerken en oude banden aan te halen.

Voorafgaande aan de bijeenkomst werd een nieuw clubrecord gevestigd. Want tijdens een formeel onderdeel van de vergadering konden de leden nog instemmen met enkele bestuursvoorstellen. Voorzitter Joost van Keulen slaagde er in om binnen een minuut die benodigde instemming te verkrijgen, waarmee het formele gedeelte ten einde was.