Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe editie van Consigne

28 mei, 2019

Er wordt op dit moment weer hard gewerkt aan het zomernummer van Consigne. De eerste verhalen staan al op papier, de huisfotografen hebben hun eerste platen geschoten en de eerste advertenties zijn verkocht. 

Het zomernummer ligt dit jaar wat eerder op de mat, zodat de leden van de commerciële clubs alle tijd hebben om het magazine op de leestafel te leggen of het blad verder te verspreiden. De redactie kiest er ook voor om een extra inhoudelijke slag te maken, waardoor Consigne nóg interessanter wordt voor ondernemers en werknemers die nog geen lid zijn van een van de commerciële clubs.

Heeft u interessant nieuws te melden over uw bedrijf, activiteiten of maatschappelijke onderwerpen? Stuur dan snel een mailtje naar de redactie! Wellicht is het interessant voor de nieuwsrubriek in Consigne en misschien wil de redactie er zelfs een heel artikel aan wijden! Stuur uw nieuws naar matthijs@tammeling.nl(redactie Consigne).

De drie commerciële clubs willen natuurlijk Consigne zo bekend mogelijk maken en wij onderzoeken manieren om het magazine zo breed mogelijk te verspreiden. Heeft u een goede tip waar we wat extra exemplaren naartoe kunnen sturen? Of wilt u zelf extra exemplaren ontvangen voor de leestafel of om te verspreiden onder het personeel? Laat het weten aan de redactie: matthijs@tammeling.nl (redactie Consigne).

Consigne biedt leden de mogelijkheid om te adverteren binnen een kwalitatieve doelgroep. Bent u op zoek naar meer zichtbaarheid voor uw bedrijf of onderneming, informeer dan eens vrijblijvend bij Bettie van Veen naar de mogelijkheden om een advertentie of advertorial in Consigne te plaatsen. Bekijk hier de advertentieleaflet, neem contact op via consigne@commercieeleclubgroningen.nl of bel Bettie op 06 – 387 176 50.