Consigne brengt weer licht in de donkere dagen!

27 november, 2018

Binnenkort verschijnt hij weer: Consigne, het oudste zakenblad van Groningen en het verenigingsblad van de Commercieele Club Groningen. Maar tegenwoordig ook van De Commercieele Club Groningen Senioren (CCGS) en de Jongeren Commerciële Club (JCC). Daarmee is Consigne echt een uniek blad, omdat het input en ideeën krijgt voor onderwerpen van mensen in alle fases van hun loopbaan in het bedrijfsleven in Groningen: van junioren tot en met ervaren senioren.

Een andere bijzonderheid is dat het blad ook financieel mede-mogelijk is gemaakt door de drie verenigingen. Maar vooral ook dankzij welwillende adverteerders, die graag zichtbaar worden in dit in ondernemers kringen nog steeds best gelezen zakenblad van Groningen. De advertenties voor het komende nummer werden weer verzorgd door Bettie van Veen – Baarveld, eigenaar van het bedrijf Telemissie, gespecialiseerd in telemarketing en acquisitie.

Maar hoewel het mooi is dat het blad een zeer gezonde economische basis heeft, het gaat toch om de inhoud. In de komende editie is er aandacht voor…Nee: dat verklappen we toch maar niet! Wacht u maar af tot na volgende week wanneer het blad bij de leden van de drie clubs op de mat valt, boordevol actuele informatie en substantiële inhoud over zaken die ondernemers raken. En laat u verrassen met de donkere dagen in aantocht. Heel even geduld dus nog s.v.p.