Afgelasten activiteiten en iets moois in het vooruitzicht

17 november, 2021

Vooraanstaande sprekers, prikkelende stellingen en een heerlijk diner. Alle ingrediënten waren aanwezig voor het spetterende minisymposium op 25 november over de problemen op de woningmarkt.

Helaas heeft de overheid sinds maandag 15 november voor een periode van drie weken de eindtijd van evenementen aan banden gelegd. Erg jammer, want hierdoor hebben wij moeten besluiten het minisymposium uit te stellen tot een later moment.

Tegelijkertijd hebben we ook het besluit genomen om het Kerstgala 2021 af te gelasten. De reden is dat we verwachten dat er op 11 december nog steeds te weinig ruimte zal zijn om een Kerstgala te organiseren op een manier die past bij de verwachting van onze leden én bij de gewenste uitstraling van onze club. We hebben FC Groningen inmiddels laten weten dat we graag op een later moment van hun locatie gebruik maken.

Maar…ook al is dit een vervelende boodschap, we denken graag in kansen en mogelijkheden. Daarom onderzoeken we de komende dagen wat er wel mogelijk is binnen de maatregelen die er gelden. Een clubactiviteit waarbij we elkaar “live” op een sfeervolle én veilige manier kunnen ontmoeten, met een knipoog naar kerst. Meer info volgt zo snel mogelijk.

Houd allen moed, dat doen wij ook!