Lid worden

Lid worden

Ben je enthousiast geworden over de CCG en denk jij met jouw profiel te passen bij ons dynamische netwerk van ondernemers, overheid en onderwijs? Meld je dan bij het bestuur. We maken graag kennis met je.

Aanmeldprocedure

Aanmelden kan door hier het online aanmeldformulier in te vullen. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Het lidmaatschap is op persoonlijke titel en de kosten voor lidmaatschap bedragen € 600,= per jaar.

JCC-CCG en CCG-CCGS duo lidmaatschap

Je hoeft niet meer te kiezen! Voor een ieder die voldoet aan de toelatingscriteria van zowel de Jongeren Commercieele Club Groningen als de Commercieele Club Groningen is er het volgende: het JCC-CCG duo lidmaatschap.

Je wordt lid van de JCC én de CCG, maar betaalt alleen de contributie ter hoogte van die van de CCG (momenteel € 600,= per jaar). Geen dubbele contributie dus, maar wel de faciliteiten van beide verenigingen benutten!

Vanaf november 2018 is het mogelijk om, indien u na de CCG lid wilt worden van de CCGS, voor een maximale periode van 3 jaar gebruik te maken van het CCG-CCGS duo lidmaatschap. Na deze 3 jaar wordt u dan automatisch CCGS lid.

Ook hierbij geldt dat u lid van de CCG én de CCGS bent, maar alleen de contributie ter hoogte van die van de CCG (momenteel € 600,= per jaar) betaalt. Geen dubbele contributie dus, maar wel de faciliteiten van beide verenigingen benutten!

Wanneer kun je gebruik maken van het duo lidmaatschap?

Je bent lid van de JCC Groningen en je bent jonger dan 38 jaar;
je voldoet aan de gestelde toelatingscriteria van de CCG, dan wel aan de bijzondere regeling voor voormalige bestuursleden van de JCC en/of genomineerden voor de Paul Dijkstra Award.

Voor diegenen met een duo lidmaatschap geldt vervolgens dat zij vanaf het bereiken van de 38- jarige leeftijd geen lid meer kunnen zijn van de JCC. Het duo lidmaatschap zal dan automatisch worden omgezet in het reguliere CCG lidmaatschap.