Ondernemend Noorderpoort meets Commercieele Club Groningen

Datum:

maandag 26 november 2018

Tijd:

17:30 uur

Activiteit:

Ondernemend Noorderpoort meets Commercieele Club Groningen

Locatie:

Noorderpoort Business & Administratie

Adres:

Hora Siccamasingel 177

Plaats:

9702 HD Groningen

Parkeren:

Op het eigen terrein of in de buurt

Contactpersoon:

Choe Mie Dilling-Chan

Telefoon:

050 721 00 14

Mobiel:

06 14 11 99 29

E-mail:

Deze activiteit is voor leden. Ben je nog geen lid? Neem contact op met een van de bestuursleden.

Let op: ben je na je aanmelding verhinderd, meld je dan altijd af. Bij niet afmelden ontvang je een factuur. Wij begrijpen dat het soms op het laatste moment toch niet mogelijk is te komen, maar no show is een no go. Lees hier meer informatie over aan- en afmelden voor activiteiten.

Beschrijving

De wereld verandert snel. Het grote tekort aan goed geschoold personeel wordt op meerdere fronten zichtbaar. Maar wat is volgens het bedrijfsleven goed geschoold personeel en hoe kan het Noorderpoort hier op inspringen? Weet je dat jij een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van jouw toekomstige medewerkers? Nu is de tijd aangebroken om de handen ineen te slaan.

Kortom, onderwerpen genoeg voor een goed gesprek tijdens een bezoek aan Noorderpoort Business en Administratie op maandag 26 november 2018.

Een sprankelende avond in het teken van Ondernemerschap, met onder anderen Corrie Eriks (locatiedirecteur), Wim van der Pol (College van Bestuur) en vakdocenten als jouw gesprekspartners. Ook serveren studenten van Noorderpoort een fantastisch 3-gangen diner!


Het bestuur van De Commercieele Club Groningen nodigt je van harte uit voor deze interessante en inspirerende bijeenkomst bij Noorderpoort. Deze vindt plaats op maandag 26 november 2018 vanaf 17.30 uur aan de Hora Siccamasingel 177 te Groningen.

Je kunt gratis parkeren op het eigen terrein en in de buurt.

Wij stellen het erg op prijs als je gebruik maakt van deze uitnodiging en zien jouw aanmelding graag uiterlijk maandag 19 november a.s. tegemoet.
(Vergeet niet voor de 19e november evt.  dieetwensen even door te geven daar er speciaal voor ons wordt ingekocht en gekookt!)

Programma:

17.30 uur

inloop

21.00 uur

verwachte eindtijd

Locatie